انواع پارچه پرده‌ای ترک + معرفی بهترین برندها

پارچه پرده‌ای ترک به دلیل مقاومت و زیبایی که دارد، بهترین پارچه برای دوخت پرده‌ است. به دلیل جنس پارچه، می‌توان از پرده‌ها برای مدت طولانی استفاده کرد. پارچه پرده ترک به دلیل استفاده فناوری‌های جدید در تولید‌ آن‌ها در برابر چروک، سایش، رنگ پریدگی و پارگی مقاوم هستند.

در انتخاب بهترین پارچه پرده‌ایی ترک باید به چند نکته مانند محبوبیت و کیفیت پارچه‌های برند، بودجه، کاربرد و هماهنگی با دیگر اجزای دکوراسیون توجه کرد. در ادامه این مطلب به معرفی انواع پارچه پرده‌ایی ترک و برندهای محبوب ترک می‌پردازیم.

انواع پارچه‌ پرده ترک برای پرده

بسته به نیاز خود می‌توانید یکی از انواع پارچه پرده‌ایی ترک را انتخاب کنید. هر یک از پارچه‌های زیر دارای ویژگی خاصی هستند که برای موقعیت‌های مختلف مناسب‌ترشان می‌کند.

پارچه شیفون

پارچه شیفون به دلیل نازک بودن، باعث ورود نور طبیعی به اتاق می‌شود. طرح‌های متنوع این نوع پارچه پرده ترک، آن را برای استفاده در اتاق‌های مختلف ایده‌آل می‌کند.

پارچه مخمل

بهترین پارچه مخمل ترک

ALT: بهترین پارچه مخمل ترک

پارچه مخمل ضخیم است و برای مناطق سرد و فصل پاییز و زمستان مناسب است. بافت پارچه مخمل به گونه‌ایی است که بسته به زاویه تابش نور، مات یا براق شود. اگر نور زیادی به اتاق وارد می‌شود، پارچه مخملی برای جلوگیری از ورود نور به اتاق مناسب است. پرده‌های مخمل با مبل‌های سلطنتی به خوبی ست می‌شوند. برای ایجاد هارمونی می‌توانید از پارچه پرده خود برای دوخت کوسن و رومبلی استفاده کنید.

پارچه توری

اگر از آن دسته از افرادی هستید که بر اساس فصل پرده‌های خود را عوض می‌کنید، پارچه پرده ترکی توری انتخابی مناسب برای تابستان است. این پارچه علاوه بر ظرافتی که دارند، اجازه می‌أهند نور طبیعی به طور کامل وارد اتاق شود. تورها انواع مختلف ساده و طرح‌دار دارند که می‌توانید بر اساس سلیقه شخصی و دکوراسیون اتاق یک مدل را انتخاب کنید.

پارچه کتان

پارچه کتان ترک برای پرده

ALT: پارچه کتان ترک برای پرده

پارچه  کتان یکی از رایج‌ترین انواع پارچه پرده‌ای ترک است. بافت پارچه کتان به گونه‌ایی است که هوا به راحتی از آن عبور می‌کند. این پرده برای بخش‌هایی از خانه مانند آشپزخانه مناسب است که جریان هوا اهمیت زیادی دارد. با این حال، می‌توان از پرده کتان به دلیل رنگ و طرح‌های متنوعی که دارد در همه اتاق‌های خانه استفاده کرد.

پارچه حریر

اگر فضایی نورگیر در خانه دارید و می‌خواهید از نور طبیعی بیشترین استفاده را ببرید، پارچه پرده‌ایی ترک حریر بهترین انتخاب است. پارچه حریر در مدل‌های ساده و طرحدار تولید می‌شود و به راحتی نور را از خود عبور می‌دهد.

پارچه ابریشم

استفاده از پارچه ابریشم ترک برای پرده

ALt: استفاده از پارچه ابریشم ترک برای پرده

استفاده پارچه ابریشم برای پرده ظاهری لوکس و گران را به اتاق شما می‌دهد. بافت شفاف و لطیف و طرح‌های زیبای این پارچه آن را به یکی از محبوب‌ترین پارچه‌ها برای دکوراسیون داخلی تبدیل کرده است.

پارچه ساتن

پارچه ساتن یکی از پارچه‌های براقی است که معمولا طرح ساده‌ آن با لایه‌هایی از دیگر پارچه‌های طرح‌دار ترکیب می‌شود. از پارچه ساتن ترک بیشتر برای دکوراسیون‌‌های مجلل و سلطنتی استفاده می‌شود.

پارچه تافته

پارچه پرده ترک تافته نوعی پارچه ضخیم است که بافت براق و خاصی دارد.ویژگی اصلی این پرده، مقاومت در برابر چین خوردگی است و برای اتاق‌هایی با دکوراسیون‌های مجلل عالی هستند.

پارچه پلی استر

پارچه‌ پرده‌ایی ترک پلی استر  از الیاف مصنوعی ساخته شده است. علاوه بر مقاومت بالا، این نوع پارچه‌ها ضد الکتریسیته ساکن هستن، به سختی چروک می‌شوند و گرد و غبار به آن جذب نمی‌شود. به دلیل مصنوعی بودن الیاف و فناوری پیشرفته در ساخت این نوع پارچه، رنگ و طرح‌های متنوعی دارند.

برندهای معروف پارچه ترک

بهترین برندهای پارچه پرده‌ایی ترک

ALT: بهترین برندهای پارچه پرده‌ایی ترک

برندهای مختلفی پارچه پرده ترک تولید می‌کنند. بهترین برندهای تولید پارچه پرده‌ایی ترک را در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.

برند پارچه پرده AKARCA

برند پارچه پرده AKARCA، با استفاده از جدیدترین فناوری‌های تولید پارچه و با تمرکز بر تامین نیازهای مشتری، جدیدترین پارچه پرده‌ایی ترک را تولید می‌کند. در میان انواع پارچه، این برند در تولید پارچه‌های مخمل، شیفون، ابریشم، ساتن و کتان تخصص دارد. طراحان داخلی این شرکت مجموعه‌ایی گسترده از انواع مدل‌های پرده را فراهم کرده‌اند تا مشتری بتواند راحت‌تر مدل پرده انتخاب کند. 

برند ترکی OTTIMO

نقطه قوت برند پارچه پرده‌ایی ترک OTTIMO، قیمت‌های مقرون‌بصرفه آن است. این برند پارچه‌های با کیفیت خود را به کشورهای مختلف صادر می‌کند. 

پارچه‌های پرده ترک ANY

طراحی و تولید پارچه پرده‌ ایی ترک با طرح خلاقانه، از نقاط قوت برند ANY است. اگر به طرح‌های جدید و زیبا علاقمند هستید، پیشنهاد می‌کنیم جدیدترین پارچه پرده‌ای ترک را از برند ANY‌ بخرید.

برند پارچه ترکی APEX

برند APEX یکی از ۵ برند محبوب برای دوخت پرده در ایران است. کیفیت پارچه برای این برند حرف اول را می‌شوند. این برند در کشورهای مختلف جهان شعبه دارد و پارچه‌های مناسب پرده و روتختی تولید می‌‌کند.

برند پارچه پرده ARDA

برند ARDA از سال 1978 در حال فعالیت در زمینه تولید انواع پارچه پرده‌ای ترک فعال است. این برند در جدیدترین روش‌های تولید پارچه برای ارتقای کیفیت پارچه‌های خود استفاده می‌کند. اگر به دنبال پارچه پرده های ترک با قیمت و کیفیت مناسب هستید، این برند را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

برند ترکی TAÇ

برند پارچه پرده ترک TAÇ پارچه‌های با کیفیت حریر، مخمل و تافته خود را با استفاده از تکنیک‌‌های جدید تولید می‌کند. طراحیة‌ای منحصربفرد این برند آن را به یکی از برندهای محبوب تولید پارچه پرده‌ایی ترک تبدیل کرده است.

سایر برندها

از سایر برندهای پارچه پرده ترک می‌توان به ÖZDILEK، LINENS، MADAME COCO، ENGLISH HOME و VALENCIA اشاره کرد. هر کدام از این برندها انواع پارچه پرده ترک را تولید می‌کنند که بر اساس سلیقه شخصی می‌توانید یکی از طرح‌های پارچه آن‌ها را بخرید.

چرا باید پارچه ترک برای پرده بخرم؟

 مزایای استفاده از پارچه پرده‌ایی ترک

ALT: مزایای استفاده از پارچه پرده‌ایی ترک

در میان پارچه‌‌های متنوعی که وجود دارد، پارچه پرده‌ایی ترک به دلایل زیر از محبوبیت بالایی برخوردار است.

کیفیت بالا

پارچه پرده‌ایی ترک به دلیل صادرات به کشورهای مختلف، از کیفیت بالایی برخوردار است. جدیدترین پارچه پرده‌ ایی ترک با بروزترین فناوری‌هایت ولید پارچه ساخته می‌شوند و دوام و ماندگاری بالایی دارند. 

طرح‌های متنوع

از آنجایی که برندهای تولید پارچه پرده ترک زیادی وجود دارند، می‌توانید با دست باز طرح مورد نظر خود را انتخاب کنید. برخی از برندهای ترک به تولید پارچه با طرح‌های متفاوت معروف هستند.

نگهداری آسان پارچه

نگهداری از پارچه پرده ترک بسیار ساده است. به دلیل مقاومتی که این پارچه‌ها دارند، می‌توان آن‌‌ها را در خشکشویی شست. برخی از پارچه‌های تولید شده هم ضد گرد و غبار هستند و برای مدت طولانی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

چگونه بهترین پارچه ترک برای پرده را انتخاب کنیم؟

 نکات خرید پارچه پرده‌ایی ترک

ALT: نکات خرید پارچه پرده‌ایی ترک

برای انتخاب پارچه پرده‌ایی ترک، باید به چند نکته توجه کنید. در ابتدا باید سبک دکوراسیون داخلی اتاق مد نظر خود را مشخص کنید. سبک دکوراسیون به شما نشان می‌دهد که چه مدل پرده و چه پارچه‌ایی باید برای پرده خود انتخاب کنید.

در قدم بعدی باید نور طبیعی اتاق را ارزیابی کنید. اگر اتاقی دارید که نورگیر است و می‌خواهید نور کمتری وارد اتاق شود، باید از پارچه‌ةای ضخیم مانند مخمل و کتان استفاده کنید. در صورتی که جریان هوا برای شما مهم‌تر است، می‌توانید از پارچه‌های حریر، شیفون و توری استفاده کنید. در انتخاب پارچه باید به کاربری اتاق مد نظر هم توجه کنید. پارچه‌ایی که برای پذیرایی استفاده می‌کنید متفاوت از پارچه پرده و اتاق خواب است. 

در فضاهایی مانند پذیرایی که رفت و آمد زیاد است، بهتر است از پرده‌هایی استفاده کنید که در برابر گرد و غبار مقاوم هستند و به راحتی چروک نمی‌شوند. پارچه‌های پلی استر در این دسته قرار می‌گیرند و برای مدت طولانی‌تری ظاهر خود را حفظ می‌کنند و نیاز به شستشوی مداوم ندارند.

جمع‌بندی

انواع پارچه پرده‌ای ترک را با توجه به نیازهای خود می‌توانید انتخاب کنید. پارچه‌های شیفون، توری و حریر به دلیل ضخامت کمتری که دارند برای فضاهایی که نور طبیع و جریان هوا در آن‌ها مهم است، مناسب هستند. پارچه‌های ضخیم‌تر مانند کتان و مخمل برای خانه‌هایی مناسبه هستند که در مناطق سرد قرار دارند. در صورتی که نمی‌خواهید نور زیادی وارد اتاق شود، می‌توانید از پارچه‌های ضخیم استفاده کنید. برای انتخاب مناسب‌ترین پارچه پرده‌ایی ترک، بودجه و دکوراسیون داخلی خانه را هم در نظر بگیرید.

سوالات متداول

  1. برای دکوراسیون سلطنتی از چه پارچه پرده ترک استفاده کنم؟
    پارچه حریر، مخمل و تافته به دلیل بافتی که دارند برای اتاق‌هایی با دکوراسیون سلطنتی مناسب هستند.
  2. برای پارچه آشپزخانه از چه پارچه‌ایی استفاده کنیم؟
    جریان هوا در آشپزخانه بسیار مهم است. به همین دلیل از پارچه‌هایی مانند حریر، کتان و شیفون باید در آشپزخانه استفاده کنید.
  3. آیا می‌توانم از چند لایه پارچه در پرده استفاده کنم؟
    بله. به طور معمول، از یک پارچه ضخیم و نازک در کنار هم استفاده می‌شود. وقتی پرده ضخیم‌تر کشیده می شود، پارچه نازک همچنان می‌تواند از وارد شدن گرد و خاک و سرما به اتاق جلوگیری کند. 

ثبت نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *